Duur: 3 dagen, 2 nachten Duur: 3 dagen, 2 nachten Lunch: Niet inbegrepen Transport: Inclus Trefpunt: Ophalen op de luchthaven Eindpunt: Afzetten op de luchthaven
  • Overzicht
  • Reis Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  • FAQ
  • Recensies

Deze 3-daagse reis is ontworpen voor de reiziger die graag een korte maar informatieve 3-daagse tour door het Kruger wil maken, in een open safarivoertuig. Het vertrek is vanaf OR Tambo International Airport (in Johannesburg) of Kruger Mpumalanga International Airport (in Nelspruit).

Tijdens deze reis verken je het zuidelijke deel van het Kruger National Park.

Onze goed getrainde en ervaren gidsen werken altijd hard om de beste waarnemingen van dieren op hun gunstige plekjes te vinden.

Voor jouw veiligheid en gemoedsrust zijn onze kampen omheind en voorzien van:
Een uitnodigend zwembad
Dierveilige elektrische hekken
Een restaurant en cateringfaciliteiten
Een goed gevulde curiosawinkel
Je accommodatie beschikt over:
Een bungalow met airconditioning
Horren
Ventilatoren en
Een en-suite badkamer
Belangrijke opmerkingen:

Transfers over de weg vanuit Johannesburg of Pretoria duren naar verwachting 5-6 uur voor de zuidelijke Kruger poorten en iets langer voor de noordelijke poorten.

Als een gast er de voorkeur aan geeft om van en naar Nelspruit's Kruger International Airport (KIMA) te vliegen, kan dit ook geregeld worden tegen een toeslag. We raden je wel aan om dit van tevoren door te geven.

Het is belangrijk om te weten dat de beschikbaarheid op korte termijn in het Krugerpark (Dagbezoekers in het park) beperkt is en we raden gasten aan om ruim van tevoren te boeken.

Je gaat de volgende activiteiten doen:

Itineraries

Dag 1

Je excursie begint op O.R. Thambo International Airport in Boksburg, Johannesburg of je kunt een pick-up in de omgeving regelen. Onze pick-ups vinden plaats tussen 07.00 en 08.00 uur in Johannesburg en omgeving en om 12.30 tot 13.30 uur op Kruger International Airport aan de rand van Nelspruit en omgeving. Onze voertuigen zijn minibusjes met airconditioning voor je comfort.
Zodra we bij de poorten van het Kruger National Park aankomen, worden alle bezoekers overgebracht naar speciaal gemaakte safarivoertuigen waar je ervaring met het bekijken van wild echt begint. Als je geluk hebt, kun je wilde dieren spotten, waaronder de omgebouwde grote katten, op weg naar je kamp waar het diner wordt bereid, eventueel met een traditionele Zuid-Afrikaanse braai (barbecue) als het weer het toelaat. Het restaurant van het kamp kan ook als alternatief worden gebruikt. Na het diner worden de gasten uitgenodigd om zich terug te trekken in hun accommodatie zodat ze vroeg kunnen ontwaken voor de Dawn Chorus Game Drive van de volgende ochtend.

Dag 2

Bereid je voor om voor dag en dauw op te staan voor een spannende Chorus Game Drive die onze gasten de best mogelijke kans biedt om wild te zien aan het begin van hun dag. Verwacht giraffen, zebra's, allerlei antilopen en als we geluk hebben, kunnen we veel van de big 5 spotten, waaronder het ongrijpbare luipaard, de leeuw, koning van de jungle, de gevaarlijke buffel, de bedreigde neushoorn en de majestueuze Afrikaanse olifant.
Alle game drive ervaringen zijn uniek en altijd leerzaam. Na een enerverende rit gaan we terug naar het kamp waar een heerlijk ontbijt op onze gasten wacht.
Onze Kruger Safari Game Drives zijn flexibel en we kunnen besluiten om onze drive te verlengen, afhankelijk van hoe onze gasten zich voelen en welk wild zich aandient op een bepaalde drive.
Net als de dieren van Kruger worden onze gasten uitgenodigd om te genieten van een siësta of te luieren bij het zwembad tijdens het heetste deel van de dag, namelijk laat in de ochtend en vroeg tot halverwege de middag, waarna er weer een spannende gamedrive in het verschiet ligt.

Dag 3

Onze derde ochtend is de laatste en opnieuw gaan we vroeg op pad voor de laatste gamedrive, op zoek naar wilde dieren die ons pad kunnen kruisen. Ons doel is vooral om te proberen al het wild te spotten dat tot nu toe ongrijpbaar is geweest, zodat onze gasten een goed afgeronde Kruger-ervaring hebben.
We hebben een benijdenswaardige staat van dienst als het gaat om het spotten van de meest gezochte diersoorten.
Na het ontbijt is het tijd om het park te verlaten en op weg te gaan naar je vertrekpunt, Kruger International Airport (KIMA), Johannesburg of je volgende lodge.
Gasten die naar Johannesburg gaan, verwachten tussen 17.00 en 18.00 uur aan te komen, afhankelijk van het verkeer.
Deze safari-ervaringen zijn perfect voor gasten die weinig tijd hebben maar toch de volledige Kruger safaribeleving willen meemaken.

• Ophalen en wegbrengen

• Game drives

• Dranken

• Eten

• Hoed
• Zonnebrandcrème
• fototoestel
• Verrekijker

• Comfortabele schoenen
• Actieve kleding
• Zonnehoed
• Jas voor de koude ochtenden

Deze tour gaat door onder alle weersomstandigheden.

There are no reviews yet.

Be the first to review “3 Dagen / 2 Nachten Kruger Safari Tour”